fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

VIDEO- FOTO Șoferii sibieni „amendați” cu câte o declarație de dragoste

Șoferii sibieni „amendați” cu câte o declarație de dragoste

Conform tradiției, în fiecare an de 8 Martie, polițiștii rutieri „amendează” șoferițele cu un mărțișor sau o floare. Însă, de această dată „amenda” a necesitat imaginația domnilor (ei fiind acum trași pe dreapta), deoarece le-a fost testată capacitatea de a umfla baloane pe care apoi, au gândit și scris un mesaj pentru persoana iubită. În plus, alături de polițiștii rutieri au fost și reprezentanții TNRS care le-au răsplătit forța și creativitatea cu o invitație la spectacolele actorilor naționalului sibian.

Șoferii, dar și pietonii „amendați” au lăudat inițiativa polițiștilor sibieni. Conducătorii auto, dar și pietonii „amendați” au fost plăcut surprinși de gestul oamenilor în uniformă, unii dintre aceștia recunoscând că se aşteptau, mai degrabă, să primească amendă sau să fie mustrați pentru că nu purtau centura de siguranţă.

Șoferii sibieni „amendați” cu câte o declarație de dragosteAcțiunea a avut loc astăzi în zona Bulevardul Coposu, în apropiere de Teatrul Radu Stanca. De asemenea, poliţiştii rutieri au putut fi zăriţi pe mai multe străzi din orașul Agnita, unde au înlocuit procesele verbale cu flori pentru doamnele şi domnişoarele trase pe dreapta. Știrea inițială poate fi citită aici.

Șoferii sibieni „amendați” cu câte o declarație de dragosteAcțiunea a fost organizată cu ocazia zilei de 8 Martie și face parte din campania „În lumea Ioanei”, o campanie de conștientizare și prevenire a violenței domestice, în toate formele ei. În lumea Ioanei construim relații sănătoase, sădim mugurii unei relații frumoase bazate, în primul rând, pe respect și apreciere.

Detalii oferă Mihaela Huzoaica- subcomisar în cadrul IPJ Sibiu, în următorul video:

Etichete:

Recomandam sa citesti si