fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

VIDEO: Bărbat atacat de o haită de câini, în Poplaca. L-a salvat șeful echipei operative canine IPJ Sibiu

VIDEO: Bărbat atacat de o haită de câini, în Poplaca. L-a salvat șeful echipei operative canine IPJ Sibiu

Un bărbat care se afla pe un câmp a fost atacat de mai mulți câini veniți de la o stână aflată în apropiere. El a fost salvat chiar de șeful echipei canine din cadrul Poliției Sibiu, polițistul fiind alertat de o femeie care a văzut incidentul.

Incidentul s-a produs în weekend pe un teren agricol din localitatea Poplaca și a fost relatat pe pagina de Facebook a Poliției.

„Ce faci când, în mijlocul câmpului, ești atacat de câini? … mulți câini!! Speri sa apară de undeva, de nicăieri, un om cu o experiența de peste 20 de ani în comportamentul canin. În această situație s-a aflat sâmbătă după-masa un bărbat din Poplaca. Se întorcea acasă de la câmp când a fost înconjurat și atacat de 10-12 câini aparținând unei stâni. Norocul lui a fost că întreaga scenă a fost observată de o femeie, care a apelat imediat la un vecin, polițist și totodată, șeful echipei canine din cadrul Poliției Sibiu”, au povestit polițiștii.

 

Victima agresiunii a scăpat cu câteva mușcături.

„Gabi nu a ezitat nici un moment și a plecat în grabă să îl ajute pe bărbat. Doar experiența lui în comportamentul canin a făcut ca această poveste să aibă un final fericit. Bărbatul a scăpat doar cu câteva mușcături, fără Gabi putea fi mai rău. Agentul șef Gabriel Nicolae Ivanov este șeful echipei operative canine la nivelul IPJ Sibiu, cu o experiență din anul 1998 în acest domeniu”, au precizat polițiștii.

Proprietarul câinilor a a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare de 800 de lei.

Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro

Etichete: