fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Victorie pentru FC Hermannstadt!

Astăzi, pentru prima dată în acest sezon, FC Hermannstadt a jucat pe stadionul Municipal unde a învins-o pe FC Chiajna cu scorul de 1-0. Golul sibienilor a fost marcat de către Blănaru în minutul 33. Pentru Hermannstadt este prima victorie pe care a obținut-o în play-out, în cea de a 9-a etapă. În acest moment sibienii sunt pe locul 12 în clasament cu 22 de puncte.

 

Victorie pentru FC Hermannstadt!Echipa de start a lui Miriuță: Căbuz, Mățel, Dandea, Stoica, Tătar, Dâlbea, Dumitriu, Jazvic, Offenbacher, Serediuc și Blănaru.

,,Trei puncte foarte importante, un public minunat, ne-am apărat bine și avem o victorie muncită. Ne așteaptă un meci destul de greu cu Dinamo. Dacă astăzi nu câștigam, scădeau șansele, dar mai avem 5 meciuri și sperăm să obținem rezultate bune. Publicul a fost de-a dreptul minunat” – a declarat la conferința de presă de după meci Vasile Miriuță, antrenor FC Hermannstadt.

 

Victorie pentru FC Hermannstadt!Următoarea adversară a sibienilor este Dinamo București. Meciul se va juca tot pe stadionul Municipal din Sibiu în data de 15 mai de la ora 18:15.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si