fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Victorie clară cu Steaua. CSU Sibiu joacă cu Mobitelco Cluj în play-off.

 CSU Atlassib Sibiu a câștigat sâmbătă seară meciul cu CSM Steaua București. Echipa noastră a învins cu  88 – 72 (20 – 18 15 – 20 28 – 17 25 – 17) și termină sezonul pe locul patru.

CSU a avut așa cum ne așteptam un meci dificil cu cei de la Steaua. Bucureștenii au  dominat prima parte a partidei și chiar au și condus la pauza mare cu 35-38. În partea a doua însă, băieții lui Miodrag Perisic au controlat ostilitățile pe teren și s-au distanțat decisiv, învingând până la urmă meritat cu 88-72. În urma acestei victorii și datorită înfrângerii celor de la CSM Oradea, în meciul de la Tg. Jiu, CSU termină pe locul patru înainte de începerea play-off-ului, acolo unde ne vom duela cu ocupanta locului 5, U Mobitelco Cluj Napoca.

 CSU Sibiu: Bojovic 25, Calotă 9, Sarovic 6, Crăciun 4, Nelson 4, Johnson 13, Ceskovic 21, Lee 6.

 Steaua: Tudor 5, Paul 6, Dodoc 4, Mills 2, Mangano 15, Durasovic 13, Nyakundi 8, Stănescu 16, Pavkovic 3.

Declarație Miodrag Perisic (antrenor CSU Sibiu): Da. Asta este. Vom juca cu cei din Cluj în play-off. Chiar dacă am terminat la egalitate de puncte și noi și cei din Oradea și Mureș, din păcate în acest clasament al celor trei echipe, noi suntem ultimii. Dacă eram doar noi cu Mureșul la egalitate sau cu Asesoft, eram avantajați, dar acum în clasamentul acesta în trei, noi terminăm pe patru. Cred că după cum am evoluat în sezon, meritam minim locul 3 înainte de play-off, dar asta e viața și acum ne vom pregăti să jucăm cu Clujul. (..) Vreau ca acum pentru că băieții au atins obiectivul propus de noi inițial, să îi felicit public pe jucători pentru că au dat tot timpul maxim din ce au putut și datorită lor, suntem aici și am ajuns în play-off. Fiecare meci a fost foarte dificil. (..) Va fi foarte greu cu Clujul, pentru că vom juca două meciuri în două zile, ori acest lucru este extrem de greu. Dar acestea sunt regulile, acesta este regulamentul. Vom vedea ce fa fi. Este important primul meci și după aceea vedem ce va fi”.

 

Etichete: