fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica

Vicepremierul Dan Barna s-a întâlnit cu ambasadorul Japoniei în România

Vicepremierul Dan Barna s-a întâlnit cu ambasadorul Japoniei în România
Azi, de ziua Japoniei, vicepremierul României, Dan Barna, a avut o întâlnire cu domnul Hiroshi Ueda, ambasadorul nipon în România. Cu oceastă ocazie, deputatul de Sibiu și- a exprimat recunoștința României față de decizia Japoniei de a introduce țara noastră în testele pentru medicamentul anti-Covid-19 Avigan. Ca urmare a acestei decizii, foarte mulți români au reușit să treacă cu bine fazele critice ale bolii și s-au putut întoarce la o viață normală.
Se împlinesc, în 2021, 100 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre țările noastre, iar parteneriatul acesta va deveni unul strategic pe toate laturile sale: politică, economică, culturală și științifică.
Vicepremierul Dan Barna s-a întâlnit cu ambasadorul Japoniei în România
Japonia este cel mai mare investitor asiatic din România. Prezența niponă poate fi văzută în activitatea zecilor de companii japoneze sau în evoluția unuia dintre cele mai ambițioase proiecte de infrastructură aflate în construcție în acest moment: Podul peste Dunăre care se construiește la Brăila.
„I-am spus ambasadorului Ueda că sper ca investițiile nipone să continue cel puțin la același nivel în perioada următoare.
Azi, de ziua Japoniei, am avut o întâlnire cu domnul Hiroshi Ueda, ambasadorul nipon în România. Am folosit acest prilej pentru a exprima recunoștința României față de decizia Japoniei de a introduce țara noastră în testele pentru medicamentul anti-Covid-19 Avigan.
Ca urmare a acestei decizii, foarte mulți români au reușit să treacă cu bine fazele critice ale bolii și s-au putut întoarce la o viață normală.
Se împlinesc, în 2021, 100 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre țările noastre, iar parteneriatul acesta va deveni unul strategic pe toate laturile sale: politică, economică, culturală și științifică. Japonia este cel mai mare investitor asiatic din România. Prezența niponă poate fi văzută în activitatea zecilor de companii japoneze sau în evoluția unuia dintre cele mai ambițioase proiecte de infrastructură aflate în construcție în acest moment: Podul peste Dunăre care se construiește la Brăila. I-am spus ambasadorului Ueda că sper ca investițiile nipone să continue cel puțin la același nivel în perioada următoare.”, a scris Dan Barna pe o rețea de socializare.
Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro
Etichete:

Leave a Comment