fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură

„Văduva Neagră” și „Ghici cine mai vine la cină”, premierele la Cineplexx

Cineplexx

Ce filme noi vedem la Cineplexx SIBIU din 9 iulie

PREMIERELE SĂPTĂMÂNII

VĂDUVA NEAGRĂ ( AP12 )

AVANPREMIERA: 8 iulie

PREMIERA: 9 iulie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în română, 3D subtitrat în română, 3D subtitrat DOLBY ATMOS DISTRIBUȚIE: Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour, Rachel Weisz

SINOPSIS:

Misterioasa Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), maestră în spionaj și tehnici de infiltrare, expertă în arte marțiale, cu o agilitate excepțională, devine supereroina Văduva neagră și este nevoită să se confrunte cu forțe la care nu se gândise până acum. Acțiunea are loc după evenimentele din Captain America: Civil War, atunci când Natasha e forțată să își infrunte trecutul.

 

PROGRAM:

3D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3hs5YHQ

GHICI CINE MAI VINE LA CINĂ (N15)

PREMIERA: 9 iulie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

DISTRIBUȚIE: Malin Akerman, Kat Dennings, Aisha Tyler, Christine Taylor, Jane Seymour

SINOPSIS:

Abby de-abia așteaptă să petreacă o cină liniștită de Thanksgiving împreună cu prietena ei cea mai bună, Molly. Dar planurile celor două prietene sunt aruncate-n aer când la cină li se alătură noul iubit al lui Molly și mama lui excentrică. Mai pune la masă câțiva musafiri neinvitați, inclusiv un iubit de pe vremuri de-al lui Molly, un shaman autodidact și o tripletă de mămici gay, și ai meniul perfect pentru o vacanță atât de comică și de haotică, încât nimeni nu o va uita niciodată, oricât de mult și-ar dori!

 

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3AoH7gw

Etichete:

Recomandam sa citesti si