fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

USR Sibiu: Teribilul accident de aseară, de pe Hula Bradului, rezultatul ignoranței politice! (C.P)

Nu a trecut foarte mult timp de la ultimul accident, grav, petrecut în zona Hula Bradului, moment în care consilierii USR au cerut instalarea cât mai urgentă a separatoarelor de sens pe acest drum cu un pericol ridicat și, iată, un alt eveniment grav s-a petrecut în aceeași zonă, de această dată fiind puse în pericol viețile a zeci de copii.

Din păcate, solicitarea noastră din luna decembrie 2022, a fost ignorată, ca aproape de fiecare dată, fiind tratată cu dezinteres de către PNL și celelalte partide care au în acest moment puterea de decizie, partide care împart discreționar banii publici. Așa cum ne-am obișnuit deja, se face doar ceea ce se dictează „de sus”, nu ceea ce este necesar pentru oamenii simpli, iar deciziile sunt luate doar când șefii acestor partide au interese electorale.

Aseară, două autocare au fost implicate într-un accident care ar fi putut avea consecințe teribile, inclusiv pierderea a 90 de vieți de copii. Unul dintre motivele care au dus la producerea acestui accident care ne-a îngrozit pe toți este faptul că nu s-au luat suficiente măsuri care să evite astfel de evenimente grave. Evident, politicienii de la putere nu înțeleg nici acum gravitatea acestor situații și nu vor să își asume responsabilitatea pentru neglijența lor.

USR spune clar și tare: această situație nu mai poate continua! Este timpul ca cetățenii să se ridice împotriva indiferenței politice și să ceară schimbarea celor care abuzează de funcțiile pe care le ocupă, punând în pericol viața noastră și a copiilor noștri.

“Tragedia din Hula Bradului nu ar trebui să fie doar o altă statistică. Ar trebui să fie o lecție pentru politicieni și un puternic motiv de îngrijorare pentru noi toți, ar trebui să ne reamintească faptul că trebuie să ne luptăm pentru siguranța noastră și a celor dragi. Este nevoie de acțiune și de implicare din partea tuturor. Nu putem continua să tolerăm haosul care de ceva vreme ne domină viețile. Suntem victimele unui sistem politic cangrenat care ne afectează profund viețile”, a declarat Ruxandra Cibu Deaconu, președintă USR Sibiu.

USR trage din nou semnalul de alarmă și face un apel către autorități să ia măsuri imediate pentru a preveni alte tragedii de acest fel și să ia în considerare solicitarea imperativă a cetățenilor de a garanta siguranța pe drumurile publice.

Este timpul să acționăm și să ne unim pentru a ne asigura că viața și siguranța cetățenilor noștri sunt prioritare în fața intereselor politice ale PNL și ale oricăror partide care sunt preocupate de bunăstarea proprie și nu de nevoile românilor. Trebuie să-i obligăm pe cei din PNL, până nu e prea târziu, să ia deciziile corecte pentru siguranța noastră, atât timp cât vor mai ocupa funcțiile publice.