fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica Actualitate

USR Șelimbăr și USR Racovița sunt noile filiale USR din Sibiu

USR crește în fiecare zi cu oameni care aleg să nu mai stea deoparte, oameni cinstiți și competenți. Partidul Uniunea Salvați România are acum 11 filiale în județul Sibiu și cele mai nou înființate sunt USR Șelimbăr și USR Racovița.
Cele două filiale și-au ales membrii din birourile de conducere în acest weekend. Președinte USR Racovița  a fost ales Răzvan Luca și face echipă în Biroul Local cu vicepreședinții: Iulian Murărescu și Iulia Bîrza. În cadrul Adunării Generală a USR Șelimbăr au fost aleși: președinte Daniel Vidrighin, vicepreședinți Mircea Roman și Daniela Ilie și membrii în Biroul Local: Liviu Asproiu, Liviu Vecerzan, Daniel Vecerzan și Silviu Zereș.

„Am ales USR pentru că este cel mai democratic partid din România. Este partidul unde fiecare membru are drepturi egale cu oricare alt coleg, indiferent de funcție. Am decis să mă implic pentru că vreau și eu o țară ca afară! Nu vreau să mai văd incompetență sau rea voință în folosirea banului public și consider ca toți cetățenii acestei țări s-au săturat să vadă cheltuieli astronomice pentru proiecte nefolositoare comunităților din care fac parte.  Politica este ca traficul, traficul nu sunt ceilalți, traficul suntem toți și politica suntem toți, dacă nu ne implică în politica o fac alții pentru noi și decid în locul nostru”, a declarat Răzvan Luca, președinte USR Racovița.

Răzvan Luca Ioan este masterand în Matematica-Informatică, absolvent al Facultății de Științe din Sibiu și are 23 de ani. El își dorește împreună cu echipa din USR Racovița  să facă acțiuni pentru o comună mai curată, mai dezvoltată, toate acestea pentru că vor ca Racovița să ajungă un model de urmat de fiecare sat din România.
„Schimbarea în bine a unei localităţi se poate face numai de o echipă de oameni capabili, cu bune intenţii şi organizaţi într-un sistem care generează bunăstare, iar în USR am descoperit aceste ingrediente. Potenţialul de dezvoltare al Comunei Şelimbăr este foarte mare și cred că împreună cu echipa USR Șelimbăr vom reuși să contribuim la asta, desigur, în colaborare cu cetățenii”, a precizat Daniel Vidrighin, președinte USR Șelimbăr.
Președintele USR Șelimbăr Daniel Vidrighin este de profesie inginer, absolvent al Facultății de Inginerie din Sibiu și are 40 de ani. El își dorește ca prin implicarea în politică să aibă împreună cu soția și cele două fiice un viitor frumos în Șelimbăr.

Uniunea Salvați România are acum 10 000 de membrii, oameni cinstiți, fără probleme penale, legați de un singur scop: să lucrăm împreună pentru o țară așa cum ne-o dorim! Alătură-te și tu USR – www.usr.ro/inscriere! Vino cu idei și planuri pentru comunitatea ta și contribuie la o Românie mai prosperă!

USR Șelimbăr și USR Racovița sunt noile filiale USR din Sibiu

USR Selimbar

USR Șelimbăr și USR Racovița sunt noile filiale USR din Sibiu

USR Racovita

Etichete:

1 Comment

  1. Marius 01/04/2019

    Ui la ei, se râspândesc ca ciuma :)))