fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

Urgența de la Spitalul Județean, sponsorizată cu 125.000 lei, de o firmă sibiană

Firma Albis Sibiu a sprijinit dotarea UPU-SMURD a SCJU Sibiu, prin acordarea unei sponsorizări în valoare de 125.000 lei, bani cu care au fost achiziționate tărgi și aparaturi performante pentru acordarea îngrjirilor medicale de urgență.

Cu ajutorul sponsorizării primite, au fost achiziționate trei tărgi performante, radiotransparente, pentru Camera de Resuscitare, radiografiile pentru pacienții critici, mai ales cei politraumatizați, putând fi efectuate direct de pe aceste tărgi. De asemenea, au fost achiziționate două aparate electrocardiograf și un aparat pentru vizualizarea venelor periferice (în vederea puncției venoase).

„Suntem recunoscători pentru ajutorul constant primit de la partenerii care înțeleg importanța acordării îngrijirilor medicale de urgență la cele mai înalte standarde. Aceste dotări contribuie întocmai la creșterea calității actului medical și a rapidității cu care sunt gestionate cazurile, într-un spațiu în care, așa cum știm, este un rulaj mare de pacienți și intervenția urgentă la fiecare caz în parte este esențială. Mulțumim, Albis Sibiu, pentru sponsorizare”, spune dr. Bogdan Csillag, șeful UPU Sibiu.

Sponsorizarea a fost acordată de Firma Albis Sibiu, prin intermediul Asociației pentru Dezvoltare și Educație în Medicină de Urgență și Salvări Speciale (ADEMUSS), aceasta din urmă facilitând achiziționarea dotărilor mai sus menționate.