fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

UPDATE: Neacordarea de prioritate a dus la accidentul de pe Calea Cisnădiei

UPDATE: Accidentul care s-a produs pe Calea Cisnădiei, în această dimineață, la ora 7:00, s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Aceasta a fost concluzia poliției. Se pare că, o conducătoare auto în vârstă de 35 de ani, din Sibiu, a pătruns pe DJ 106C de pe un drum lateral, a virat stânga fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar dinspre Sibiu. Autoturismul lovit s-a răsturnat în afara carosabilului, după care a lovit un alt autoturism condus regulamentar dinspre Cisnădie.

„În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a femeii aflate la volanul autoturismului condus dinspre Sibiu, în vârstă de 32 de ani, domiciliată în orașul Ocna Sibiului. Al treilea autoturism implicat, care circula dinspre Cisnădie, a fost condus de către un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Cisnădie. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

Știre Inițială: Trei autoturisme au fost implicate într-un accident, în această dimineață, pe Calea Cisnădiei, Cartierul Arhitectilor, anunță polițiștii. Din primele informații se pare că a fost rănită o femeie de 32 de ani. Acesta este consștientă. În momentul de față nu se cunosc cauzele producerii accidentului.

Traficul în zonă se desfășoară îngreunat.

Etichete: