fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

UPDATE | Minor de 15 ani, cercetat penal pentru tâlhărie calificată și operațiuni financiare frauduloase

La data de 13 octombrie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a minorului în vârstă de 15 ani, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de  tâlhărie calificată și operațiuni financiare frauduloase. Știrea inițială poate fi citită aici.

Știrea inițială: Cercetat penal pentru tâlhărie calificată și operațiuni financiare frauduloase, a fost reținut

În continuarea cercetărilor efectuate într-o cauză penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, respectiv efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, la data de 12 octombrie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu, Compartiment Investigații Criminale, au identificat și reținut un sibian în vârstă de 15 ani, presupus autor al infracțiunilor.

În fapt, minorul este bănuit că, la data de 2 octombrie a.c., în jurul orei 23,00, în municipiul Sibiu, ar fi sustras prin violență geanta unei femei care se deplasa pe Bulevardul Mihai Viteazu în apropiere de intersecția cu strada Rahova.

De asemenea, minorul ar fi utilizat un card bancar găsit în geanta femeii pentru a-și achiziționa mai multe pachete de țigări, la intervale de timp diferite, dintr-un magazin din municipiu.

Astfel, la data de 12 octombrie a.c., față de minorul în cauză, polițiștii sibieni au luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Etichete: