fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

UPDATE- La limita județelor Sibiu cu Vâlcea, traficul este blocat total din cauza unui accident rutier

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene intervin la un accident rutier produs pe DN 7, km. 240+200, la limita județelor Sibiu cu Vâlcea. Motociclistul, un sibian în vârstă de 45 de ani, a suferit vătămări corporale și va fi transportat la spital conștient. Traficul este blocat total.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că un motociclist care circula pe direcția Vâlcea – Sibiu, din cauze care vor fi stabilite ulterior, ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Sibiu, autoturismul fiind apoi proiectat într-un ansamblu TIR condus dinspre Vâlcea. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs acest accident rutier.”, potrivit Elenei Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

La volanul autoturismului se afla o tânără în vârstă de 24 de ani, din județul Cluj, iar ansamblul TIR era condus de către un bărbat în vârstă de 42 de ani, din județul Giurgiu.

„Echipajul SAJ a acordat asistență medicală motociclistului care a suferit un traumatism toracic și traumatisme membre inferior și superior stâng. Bărbatul policontuzionat este transportat la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare.”, transmit reprezentanții SAJ Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si