fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

UPDATE: Accidentul din Rusciori a fost produs de un tânăr fără permis

UPDATE: Șoferul care a produs accidentul din Rusciori, de noapte trecută, a fost identificat de polițiști. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, localnic. În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului Rutier Sibiu, s-a stabilit că aesta nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de vehicule. mai mult, mașina pe care o conducea avea număr fals de înmatriculare.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor, conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, respectiv vătămare corporală din culpă.

Știre inițială: Un șofer a pierdut controlul volanului pe DJ 143B, în localitatea Rusciori și a ajuns cu mașina în zidul unei case. O femeie de aproximativ 42 de ani, care se afla în interiorul casei a fost rănită.

Se pare că șoferul autoturismului a pierdut controlul direcției a ieșit de pe partea carosabilă și a intrat cu mașina în casă. În cădere, peretele a rănit-o pe femeie.
La fața locului au intervenit două echipaje Smurd. Victima a fost transportată la pital, conștientă și policontuzionată.

Mai grav este că, după producerea accidentului, atât șoferul cât și un pasager aflat în autoturism au fugit. Polițiștii spun că, în momentul de față, se efectuează cercetări în vederea identificării persoanei care a condus.

Etichete:

Recomandam sa citesti si