fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Social

Uniți pentru Gabriel- un băiețel cu tulburare severă de sceptru

Uniți pentru Gabriel- un băiețel cu tulburare severă de sceptru

„Împreună putem salva vieți și ajuta semeni noștri care au necazuri și probleme.”, pare a fi motto-ul clubului FC Tălmaciu, care de data această va organiza o strângere de fonduri pentru un băiețel, în vârstă de 7 ani, bolnav de autism sever. De puțin timp au aflat despre o clinică din Austria, unde ar putea face un transplant de celule, însă costurile se ridică la 15.000 euro. Campania este programată duminică, 23 mai, între orele 10:30-16:30, la stadionul din Tălmaciu, unde vor fi amplasate urne pentru donații.

„Noi, familia FC Tălmaciu, împreună cu oamenii de bine din comunitatea noastră și nu numai, vrem să îl salvăm pe Gabriel Giurculeț, un băiețel, în vârstă de 7 ani, din Tălmaciu, bolnav de TULBURARE SEVERĂ DE SCEPTRU (AUTISM SEVER). Acum, mai mult ca niciodată are nevoie de noi să îl ajutăm să devină un copil normal, care să vorbească, să se joace și să meargă la școală. Așa cum știți, uniți am reușit să îl salvăm pe Silviu, care în prezent merge și aleargă normal. De asemenea, am salvat-o pe Sonia, care are o viață normală. Vă rog și acum să ne unim și să îl ajutăm pe Gabriel, care la vârsta de 3 ani a fost diagnosticat cu această boală, iar în prezent nu vorbește, nu poate participa la activitățiile pe care alți copiii le fac. Părinți Cătălin și Adriana au făcut de 4 ani eforturi majore cu terapii la diferite spitale din țară, dar rezultatele întârzie să apară. Vă așteptăm duminică să arătăm că uniți putem conta și salva vieți. Vă mulțumesc oameni cu suflet mare.”, este mesajul postat de reprezentanții clubului de fotbal din Tălmaciu.

În prezent, Gabriel face terapie la o clinică din București, terapie care necesită costuri pe care părinții nu mai reușesc să le suporte. Singurul venit adus în casă provine din salariul de taximetrist al tatălui, mama fiind nevoită să renunte la job și să devenă asistent social.

Duminică, 23 mai, între orele 10:30-16:30 va avea loc o strângere de fonduri pentru Gabriel, la stadionul din Tălmaciu, unde vor fi amplasate urne pentru donatii în zona tribunei, dar și în curtea vestiarului.

Donații se pot face și în contul RO72BTRLRONCRT0432261401, deschis pe numele tatălui- GIURCULEȚ ILIE CĂTĂLIN, la urna amplasată în localul Il Diavolo de pe strada Cetății din Tălmaciu sau la nr.de telefon 0744390563.

 

Etichete: