fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

Un tânăr de 23 de ani a fost găsit fără suflare în parcarea teatrului ”Radu Stanca”

Aproape de miezul nopții, politiștii sibieni au primit un apel telefonic, privind faptul că pe Bulevarul Corneliu Coposu din Sibiu, se află o persoană decedată într-un autoturism.

”La locul indicat polițiștii au identificat un tânăr în vârstă de 23 de ani, din județul Alba, decedat în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de către un echipaj medical.Din primele informații obținute de către polițiști a rezultat faptul că tânărului i s-ar făcut rău în timp ce se afla într-un autoturism, nefiind constatate urme de violență.Trupul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor exacte care au dus la deces.” transmite Luciana Lazăr purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

La nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

”Împreună cu al doilea echipaj sosit au început manevrele de resuscitare si au continuat aproximativ 50 minute.
Din pacate bărbatul nu a raspuns manevrelor aplicate si a fost declarat decedat.A fost anunțată Poliția in vederea cercetărilor specifice.” spun medicii sibieni.

Etichete:

Recomandam sa citesti si