fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Medias Sănătate

“Un oraș pentru un spital”, campanie pentru Spitalul Municipal din Mediaș

În vremuri grele ne strângem împreună și pentru că în aceste zile în care ne luptăm cu inamicul invizibil, numit Coronavirus, Asociația Micasasa Connect, susținută de Fundația Comunitară Sibiu, vine în ajutorul Spitalului Municipal din Mediaș prin campania “Un oraș pentru un spital”.

“După discuții cu reprezentanții spitalului, am clarificat care sunt nevoile prioritare în acest moment, în idea de a de a preveni, detecta și răspunde pandemiei de COVID-19. Alături de partenerii noștri, ne resetăm prioritățile și sprijinim Spitalul Municipal din Mediaș, punându-le la dispoziție echipamentele necesare. Mai multe detalii despre campanie:
https://unoraspentruunspital.ro/ Medieșanu a venit în sprijinul nostru cu o donație de 5.000 de lei, pentru achiziția de consumabile și echipament medical.”, transmit reprezentanții Fundației Comunitare.

Personalul medical este cel mai expus la virus și necesită echipamente de protecție:

• combinezoane, mănuși sterile, măști, ochelari de protecție, viziere, dezinfectanți. Medicii sunt în prima linie și sunt gura noastră de oxigen!
• echipamentele medicale strict obligatorii pentru un pacient critic, care are nevoie de asistare respiratorie și a funcțiilor: Aparat de ventilație mecanică, monitor funcții vitale.
Realitatea este că numărul de cazuri va crește exponențial și este important să ajutăm comunitatea să traverseze cu bine această etapă.

Donațiile ajung la Spitalul Municipal din Mediaș sub formă de echipamente și consumabile necesare în lupta cu COVID-19.

Donațiile se pot face prin plăți online cu cardul prin mobilppay sau prin transfer bancar în conturile Fundației Comunitară Sibiu:

Cont RON: RO72RNCB0227130116020001
deschis la BCR Sibiu ( *cu mentiunea Mediaș)

Cont Euro: RO18RNCB0227130116020003,

Cod SWIFT: RNCBROBU, deschis la BCR Sibiu

Etichete: