fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură

Un nou set de bilete pentru spectatorii FITS 2019

Sibiu, 14 mai 2019 – Al treilea și ultimul set de bilete pentru ediția din acest an a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) a fost pus în vânzare de astăzi, cu o lună înainte de prima zi a evenimentului.
#FITS2019 se desfășoară între 14 și 23 iunie, în 75 de spații din Sibiu și împrejurimi și propune 540 de evenimente culturale care includ teatru, dans, muzică, circ contemporan și operă, ateliere și masterclass-uri, spectacole lectură, conferințe, expoziții și instalații, lansări de carte sau proiecții de filme.
„Ne respectăm promisiunea făcută publicului, și anume de a oferi acest al treilea și ultim set de bilete pentru Festival în timp util, cu o lună înainte de începere, în așa fel încât toți cei care doresc să se bucure de această sărbătoare a artelor spectacolului să- i poată planifica agenda din vreme. Noi am pregătit cu drag și prețuire fiecare eveniment și vă așteptăm la Sibiu”, spune Constantin Chiriac, Director General TNRS și Președinte FITS.
Biletele puse astăzi în vânzare pot fi achiziționate de la Agenția Teatrală din Sibiu (strada Nicolae Bălcescu 17), de marți până sâmbătă, între 11 și 18, și duminică, în intervalul 10:00 – 14:00.
Bilete online și mai multe informații despre spectacolele FITS 2019 se găsesc pe www.sibfest.ro. Prețul biletelor achiziționate de pe site-ul festivalului este același ca la Agenția Teatrală.
Etichete:

Recomandam sa citesti si