fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Un nou primar racolat de PSD

Stelian Istrate, primarul comunei Turnu Roșu, a semnat adeziunea la PSD, pentru a-și maximiza șansele de a fi reales.

Fost membru al Partidului Conservator (PC), în urmă cu patru ani, Istrate a câștigat alegerile candidând din partea PMP (Partidul Mișcarea Populară). Între timp, a constatat că apartenența la un partid mic nu-i ajută pe edili, ci mai mult îi încurcă, după cum el însuși declară. Cu trei luni înainte de alegeri, a decis să facă mișcarea decisivă pentru viitorul său politic și pentru ”binele comunei”.

”Am venit la PSD pentru că până acum am fost doar la partide mici, fără putere de decizie la nivel guvernamental. Voi merge în alegeri alături de PSD, cel mai mare partid din România, care a demonstrat că guvernează pentru oameni și pentru dezvoltarea comunităților rurale. Până acum, doar Partidul Social Democrat ne-a ajutat în proiecte și ne-a oferit sprijin financiar și doar domnul Bogdan Trif ne-a sprijinit în demersurile noastre de a accesa fonduri pentru finanțarea proiectelor noastre. Împreună cu domnul Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu, am convingerea că vom implementa proiecte importante pentru modernizarea comunei Turnu Roșu”, afirmă primarul Stelian Istrate, citat de președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, într-o postare pe pagina sa de facebook.

Liderul PSD se declară fericit că a reușit să racoleze un nou primar, care va fi candidatul PSD la alegerile locale din Turnu Roșu. ”Mă bucur că domnul primar Stelian Istrate a ales să se alăture echipei noastre! Este un primar gospodar, apreciat și sprijinit, prin vot, datorită realizărilor pe care le-a avut la nivelul comunei. Am fost tot timpul lângă el atunci când mi-a cerut sprijinul. M-a mirat faptul că reprezentanții altor partide au ales doar să facă anti-joc la nivelul comunei Turnu Roșu, cu alte cuvinte să nu dea o mână de ajutor, ci mai mult, să saboteze orice proiect pe care primarul și echipa lui au încercat să-l implementeze. Îi urez bun venit la noi și îl asigur de tot sprijinul Partidului Social-Democrat!”, scrie deputatul Bogdan Trif pe facebook.

Etichete:

Recomandam sa citesti si