fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

Un minor a urcat la volan și a avariat două mașini parcate

Marți, 2 iunie, în jurul orei 23:00, Poliția Orașului Avrig a fost sesizată despre faptul că pe strada Eroilor din orașul Avrig, un autoturism care rula cu viteză a tamponat alte două autoturisme ce se aflau parcate, iar ocupanții acestuia și conducătorul auto au fugit abandonând autoturismul la fața locului.

Polițiștii care au ajuns la fața locului au identificat autoturismul abandonat pe carosabil, iar în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate au stabilit că acesta a fost condus de un minor în vârstă de 16 ani, domiciliat în Avrig, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Minorul nu a fost găsit la domiciliu, iar în acest sens au fost contactați telefonic membrii familiei, fiindu-le adus la cunoștință despre aspectele legate de incidentul petrecut la data de 02.06.2020 și de asemenea, să se prezinte la sediul Poliției Orașului Avrig, alături de minor pentru continuarea cercetărilor.

În continuare, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis (art. 335 alin. 1 Cod Penal) și distrugere ( art. 253 alin. 1 Cod Penal).
Cercetările sunt continuate de către lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Avrig. (transmit reprezentanții IPJ Sibiu)

Foto: arhiva

Etichete:

Recomandam sa citesti si