fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sănătate

Un angajat al Biroului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Avrig, infectat cu COVID-19

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Sibiu a sistat activitatea de relații cu publicul la nivelul Biroului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (BCPI) Avrig, în perioada 17 – 27 septembrie 2020.

Măsura a fost luată ca urmare a faptului că un angajat al BCPI Avrig este infectat cu noul coronavirus COVID-19. În perioada următoare, cetăţenii şi partenerii pot opta pentru serviciile disponibile on-line prin intermediul sistemului informatic de cadastru şi carte funciară.Conducerea OCPI Sibiu a înștiințat Direcția de Sănătate Publică Sibiu și a dispus dezinfectarea sediului BCPI Avrig situat pe str. Gh. Lazăr, numărul 41. Totodată, pentru a preveni și limita răspândirea coronavirusului, angajații BCPI care au intrat în contact cu persoana infectată vor lucra de acasă în perioada următoare.

În perioada 17 – 27 septembrie 2020, persoanele fizice/juridice autorizate, delegații notariali, executorii judecătorești și cetățenii pot depune on-line cererea de înscriere, recepţie sau avizare însoţită de înscrisul prin care se constată actul sau faptul juridic a cărui înscriere este solicitată sau, după caz, de înscrisul pentru care se solicită recepţia sau avizarea.

Cetățenii pot solicita on-line extrase de carte funciară pentru informare și extrase de plan cadastral pe ortofotoplan accesând https://epay.ancpi.ro/ sau prin intermediul persoanelor fizice/juridice autorizate sau a birourilor notariale.

De asemenea, solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite de OCPI Sibiu prin e-mail sau accesând site-ul www.ocpisibiu.ro, dar și prin intermediul unui call-center, care va funcționa de luni pânã joi în intervalul orar 08.00 – 16.30 și vineri între orele 08.00-14.00.

Numerele de telefon și adresa de e-mail destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI Sibiu sunt următoarele:

Tel: (0269) 217477

E-mail: sb@ancpi.ro.

Etichete:

Recomandam sa citesti si