fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Un an glorios pentru CSM Sibiu și Team Bucur Hermannstadt

Baza Hipică din Sibiu este o adevărată pepinieră de campioni. Zeci de copii, juniori, tineri și seniori din cadrul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sibiu și ACS Team Bucur Hermannstadt se antrenează aici, ajungând la performanță. Anul 2023 le-a adus rezultate remarcabile.

Team Bucur = performanță

Clubul sportiv de echitație Team Bucur și-a atins toate obiectivele propuse pentru anul 2023. Copiii și juniorii clubului au ajuns la performanța de a urca, în acest an, de 68 de ori pe podiumul diverselor competiții. Palmaresul 2023 al clubului Team Bucur este impresionant: 30 de locuri I, 20 de locuri II, 18 locuri III, obținute de 18 sportivi, în 15 competiții desfășurate în cadrul campionatul național. Cinci sportivi din Echipa Bucur au fost selecționați să facă parte din Echipa Națională a României.

Mulțumesc, pe această cale, Primăriei Municipiului Sibiu, pentru susținerea tinerelor talente ale clubului Team Bucur, prin finanțarea proiectului de pregătire și participare a copiilor și juniorilor la competițiile organizate de Federația Ecvestră Română. Datorită acestei finanțări, opt dintre sportivii clubului (copii si juniori) au avut posibilitatea de a participa la 10 competiții”, a declarat Ionel Bucur, maestru al sportului în echitație.

Multiplul campion Ionel Bucur, câștigător și în acest an al Marelui Premiu al Municipiului Sibiu din cadrul Concursului Național de Sărituri peste Obstacole, consideră că Team Bucur și-a atins obiectivele stabilite pentru 2023. ”În acest an, am reușit să înmulțim numărul sportivilor, să ridicăm valoarea sportivă la toate categoriile, astfel că ne-am prezentat la un nivel ridicat la toate concursurile, atât pe plan național, cât și pe plan internațional”, spune Ionel Bucur.

Asociația Clubul Sportiv Team Bucur Hermannstadt, având secție de echitație, a fost înființată în 2019. Ca în fiecare an, obiectivele fundamentale ale acesteia au fost, pentru 2023, următoarele: activitatea de selecție la nivelul copiilor și juniorilor pentru formare și perfecționare, în vederea depistării și formării viitorilor performeri cu reale aptitudini pentru sportul de înaltă performanță; pregătirea și participarea unui număr mare de sportivi la loturile naționale.

CSM își onorează blazonul

Secția de călărie a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sibiu reunește 50 de sportivi, dintre care 30 de copii, 10 juniori, 5 tineret și 5 seniori. În competițiile la care au participat în decursul anului 2023, aceștia au reușit să obțină 25 de locuri I, 30 de locuri II și 40 de locuri III, iar șase sportivi au fost selectați la loturile naționale de juniori, tineret și seniori. Toate aceste rezultate au putut fi realizate cu ajutorul Primăriei Sibiu, care, prin proiectul de pregătire și participare a juniorilor, tineretului și seniorilor în competițiile naționale organizate de FER, a venit în sprijinul sportivilor finanțând participarea la 10 dintre cele mai importante competiții.
Secția de echitație a CSM Sibiu are o tradiție de peste 50 de ani, fiind una dintre primele secții ale clubului înființat în anul 1968. Sportivii săi au cucerit, de-a lungul anilor un număr impresionant de trofee naționale și internaționale, reprezentând cu cinste culorile clubului și aducând prestigiu municipiului Sibiu.

Un an glorios pentru CSM Sibiu și Team Bucur Hermannstadt Un an glorios pentru CSM Sibiu și Team Bucur Hermannstadt Un an glorios pentru CSM Sibiu și Team Bucur Hermannstadt Un an glorios pentru CSM Sibiu și Team Bucur Hermannstadt

Etichete: