fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Publicitate

Un altfel de târg de nunți, la Palatul Brukenthal din Avrig

Un eveniment de mare amploare are loc între 5 și 6 noiembrie, la Palatul Brukenthal din Avrig. Târgul de nunți va fi prezentat de actrița și cântăreața Olga Bălan și soprana Gabriela Alexandra Florea. Artistele vor cânta și vor prezenta acest extraordinar eveniment.

Olga Balan este actriță cântăreață realizator TV și producător
Olga Balan a debutat pe scena Teatrului Constantin Tănase și la Festivalul de la Mamaia, a jucat în filmul ”Paradisul în direct” și multe au fost aparițiile sale la Televiziunea Română, dar și cea italiană, iar în cei 26 de ani în care a locuit la Roma a avut numeroase apariții în show-urile de Televiziune Rai și Mediaset din Italia, nenumărate filme cinematografice și seriale TV, iar la Napoli a moderat o emisiune dedicată Italiei, dar și nenumărate concerte și turnee cu clasicul napoletan, printre care concerte pentru promovarea folclorul românesc în Italia. În ultimii ani s-a împărțit între Italia și România, iar în anul 2014 a realizat o emisiune în coproducție cu Televiziunea Română „Salutări din Sud” punând în valoare frumusețea Italiei și a Greciei tradiție gastronomie și turism.

Un altfel de târg de nunți, la Palatul Brukenthal din Avrig

O altă emisiune este “Olga și viața la palat” realizată anul acesta împreună cu Dragoș Zaharia, o emisiune dedicată acestui loc istoric numit odinioară și Edenul Transilvaniei, Palatul Brukenthal din orașul Avrig, reședința de vară a Baronului Samuel von Brukenthal. Emisiunea “Olga și viața la palat” se difuzează la TVR Cluj în fiecare duminică, ora 12:30. Olga Balan este și directorul artistic al Palatului Brukenthal din Avrig. Olga Balan este profesor de canto și actorie la Școala Prestissimo Music din București.

Gabriela Alexandra Florea a participat la nenumărate concursuri naționale și internaționale de Canto unde a câștigat premii importante printre care Festivalul Național de romanțe “Crizantema de aur”, a susţinut spectacole, turnee solistice şi corale Naţionale şi Internazionale la Viena, Graz, Hamburg, Lituania. A colaborat cu Radio România Cultural, cu Teatrul Masca din Bucureşti pentru Festivalul de Teatru din Cehia, vocea Sopranei fiind pe coloana sonoră a piesei „Statuile Vivante”ce se joacă şi în prezent, iar din anul 2007 este membră a Fundaţiei Remember Enescu. Gabriela Alexandra Florea, la numai 30 de ani este o artistă care abordează mai multe genuri muzicale, muzică ușoară populară și Pop opera. A absolvit Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” din Bucureşti, secţiile Canto şi Pian cu media 10, Şefă de Promoţie. Este Licenţiată şi Masterandă a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, secţia Departamentul de Canto şi Artele Spectacolului Muzical, unde a studiat sub îndrumarea celor doi mari Artişti lirici români, Profesorii Universitari Doctori Eleonora Enăchescu şi Ionel Voineag. Este Fondatoarea Firmei Artistice PRESTISSIMO MUSIC și Directorul Scolii de Arte “Prestissimo Music”.

Fotografii: Dragoș Zaharia

Un altfel de târg de nunți, la Palatul Brukenthal din Avrig