fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu Sport

Ultima zi de înscrieri la Raliul Sibiului Bilstein

Simone Tempestini și Sergiu Itu, lideri în Raliul Sibiului 2022 după prima zi de concurs

Ne pregătim de zile pline de adrenalină la Raliul Sibiului Bilstein 2023, eveniment ce debutează joi, 13 iulie, cu Startul Festiv programat în Piața Mare. Cu o zi înainte de termenul limită, peste 50 de echipaje s-au înscris pentru competiția de la Sibiu, prima de macadam din acest an în Campionatul Național de Raliuri Betano.

Raliul Sibiului Bilstein 2023 va avea nouă probe speciale, patru dintre acestea urmând să fie parcurse vineri, 14 iulie, iar restul, o zi mai târziu. Cele nouă probe speciale însumează 126,65 kilometri.

Joi, 13 iulie, la ora 20:00, este programat Startul festiv, în Piața Mare din Sibiu. Acesta va fi precedat de parada echipajelor, pe pietonala Nicolae Bălcescu, acolo unde fanii împătimiți ai motorsportului se vor putea fotografia cu membrii echipajelor și vor putea cere autografe.

Vineri vor avea loc cele două sesiuni de Shakedown, pe Dealul Gușteriței, în intervalul orar 08:00 – 12:00.

Ne pregătim de unul dintre cele mai frumoase raliuri din țară și nu o spunem doar noi, organizatorii, ci și echipajele care au participat la edițiile precedente. Lucrăm intens la pregătirea probelor speciale pentru că ne dorim să le avem într-o stare cât mai bună pentru startul de săptămâna viitoare. Mă bucur că avem multe echipaje înscrise până acum, sunt sigur că și sibienii sunt extrem de entuziasmați și abia așteptăm să îi avem alături pe marginea probelor, dar și în Piața Mare”, a spus Călin Bucur, director sportiv al Raliului Sibiului Bilstein 2023.

Raliul Sibiului ”Bilstein” 2023 este un eveniment organizat de Sibiu Racing Team, care va avea loc în zilele de 14 și 15 iulie, fiind a patra etapă a Campionatului Național de Raliuri ”Betano”.

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu.

Partener principal: Bilstein

Partener de mobilitate: Autoklass

Parteneri: Continental, Școala de șoferi Elit, Bucur Tuning, Schade Berater, My Continental, Soma, Drumuri și Poduri SA, Sia, Sparco, Simpa, FORCH.

Parteneri media: KissFM, Turnul Sfatului, Tribuna, Stiri de Sibiu, Ora de Sibiu, Mesagerul de Sibiu, Star Sibian,

Eveniment organizat sub egida FRAS.

Ultima zi de înscrieri la Raliul Sibiului Bilstein

Etichete: