fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

ULBS încearcă să atragă absolvenții de liceu excepționali cu un laptop-cadou

Elevii care au obținut nota 10 la examenul de bacalaureat, precum și elevii care au obținut locurile I, II, III, în cei patru ani de liceu, la etapele naționale și internaționale ale olimpiadelor școlare recunoscute de Ministerul Educației vor fi recompensați cu câte un laptop, dacă vor urma unul dintre programele de studii ale Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Această inițiativă de susținere a performanțelor în educație se adaugă celor 128 de burse de studiu oferite de ULBS viitorilor studenți la programele de licență și master.

Ne dorim să atragem la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu cât mai mulți tineri valoroși, motiv pentru care, în ultimii ani, am adoptat această initiativă care să susțină procesul educațional. Pe această cale, doresc să îi felicit pe toți elevii care au promovat examenul de bacalaureat și să le transmitem faptul că îi așteptăm la ULBS, o universitate cu deschidere europeană”, a declarat prof.univ.dr. Sorin Radu, rectorul ULBS.

Admiterea la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a început în această săptămână. Toate informațiile legate de sesiunea din 2023 a admiterii sunt disponibile pe site-ul Universității, în secțiunea https://admitere.ulbsibiu.ro/

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu este membră a Alianței FORTHEM, (https://www.forthem-alliance.eu), alături de universități din alte opt țări europene și a Consorțiului Universitaria (https://profs.info.uaic.ro/~consortiu/about.html).

Etichete: