fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

ULBS în doliu – a decedat lectorul Ana Mocanu Suciu

ULBS în doliu - a decedat lectorul Ana Mocanu Suciu

Comunitatea academică a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu este în doliu. Lectorul univ. dr. Ana Mocanu-Suciu a pierdut lupta cu boala, pe care o ducea din luna august 2020, atunci când a suferit un accident vascular cerebral.

ULBS în doliu - a decedat lectorul Ana Mocanu Suciu

Acei dintre dumneavoastră, care vă doriți să participați la ceremoniile religioase vă facem cunoscute orele de rugăciune:

  • Slujba de s​ă​r​ă​cust​ă​ va avea loc mâine seară, ora 18.00, la capela Bisericii de pe ​B​​ulevardul​ Mihai Viteazu Sibiu.

“Colectivul de cadre didactice și studenți ai Facultății de Drept, din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, îndurerat de trecerea la cele veșnice a doamnei Lector univ. dr. ANA MOCANU SUCIU, transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate și aduce un ultim omagiu celei care a fost un cadru didactic implicat și afectuos, un profesionist exemplar și o mamă dedicată pentru fii săi Iulian și Robert, pe care îi asigurăm de tot sprijinul nostru. A fost un prieten și un îndrumător ce va rămâne întotdeauna în amintirea noastră. Apreciem intenția solidară a tuturor, față de momentul greu și deosebit de dureros prin care trec cei doi fii ai d-nei profesor și vă facem cunoscut contul IBAN solicitat.”, transmit reprezentanții Facultății de Drept, unde era profesoară.

RO55 RZBR 0000 0600 1660 8810
Beneficiar: Iulian Mocanu Suciu.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească!

Etichete:

Recomandam sa citesti si