fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sibiu

Tursib lansează din nou “Tombola Client Fidel Tursib” 2023

Lansăm din nou campania “TOMBOLA CLIENT FIDEL TURSIB”, la fel ca ȋn fiecare an. Aceasta se va desfăşura aşa cum ne-am obişnuit deja pe tot parcursul anului. Poate participa orice persoană fizică care îndeplineşte în mod cumulativ următoarele criterii de eligibilitate :

  • este client Tursib şi va achiziţiona abonamente, cu pret întreg, valabile în interiorul Municipiul Sibiu, pe toată perioada concursului 01 Ianuarie 2023 – 31 Decembrie 2023, fără întrerupere;
  • se va înscrie pe listele pentru tragerea la sorţi, în luna Decembrie, pe baza formularelor online pe care le vom pune la dispoziţie tuturor celor interesaţi.

Precizăm faptul că vom lua ȋn calcul abonamentele ȋncărcate atât pe card cât şi ȋn aplicaţia mobilă SibiuBus.

Nu vor putea participa la această Campanie clienţii care beneficiază de gratuitate sau reduceri la abonamente şi angajaţii Tursib. Excepţie fac donatorii de sânge care beneficiază de abonamente subvenţionate, dar care au dreptul să participe.

Fiecare client Tursib, poate fi înscris ca Participant la această Campanie o singură dată.

Colectarea formularelor de înscriere la Tombolă se va face în perioada 07 – 18 Decembrie 2023; extragerea câştigătorilor se va efectua electronic în data de 19 Decembrie 2023, iar premierea va avea loc în data de 20 Decembrie 2023.

Premiile pe care Tursib le oferă participanţilor la campanie sunt:

  • Un laptop
  • Două telefoane mobile
  • Trei abonamente Tursib valabile 6 luni, la alegerea clientului, în cursul anului 2024
  • Şase abonamente Tursib valabile timp de o lună a anului 2024, la alegerea clientului

Regulamentul Campaniei este disponibil pe site-ul www.tursib.ro sau la sediul Tursib, Departament Marketing.

Tursib așteaptă pe toţi cei care ne sunteţi clienţi fideli să vă faceţi abonamente şi la finalul anului să vă inscrieţi în cursa pentru premiile pe care compania noastră le oferă.

Vă mulţumim pentru că folosiţi serviciile noastre de transport !

Poster-Tursib-Tombola-0123