fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

Tursib introduce trasee de primăvară

De la 1 martie, Tursib înființează șapte stații de autobuz, schimbă programele de circulație pe 11 trasee și crește capacitatea de transport către Muzeul Astra și Stadion. Proiectul se află, de astăzi, în dezbatere publică.

Traseul 11 va fi prelungit, prin schimbarea capătului de linie şi înfiinţarea a trei noi staţii de autobuz: două în zona magazinului Kaufland de pe Calea Cisnădiei (tur-retur) și o staţie în dreptul magazinului Penny de pe Calea Cisnădiei. Pe acest traseu va fi suplimentat și numărul de autobuze.

Pe traseul Sibiu – Păltiniș, vor fi înființate patru stații: două în zona Tropinii Noi și două în apropierea pensiunii Mai.

Autobuzele de pe traseul 13, care circulă până la Muzeul Astra, vor avea curse mai dese. De asemenea, în zilele în care au loc evenimente culturale sau sportive pe Stadionul Municipal, vor fi introduse curse suplimentare.

Proiectul de hotărâre prevede și eficientizarea traseelor cu numerele 1, 2, 5, 10, 15, 18, lll, 112, 114, ll6 și 117 prin modificarea programelor de circulaţie aferente, adaptate noilor modificări. Consilierii locali urmează să aprobe acest proiect în ședința ordinară din luna februarie.

Etichete:

Recomandam sa citesti si