fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Tursib continuă modernizarea sistemului de ticketing

Tursib derulează o acţiune foarte amplă care are ca scop modificarea sistemului de validare a călătoriei pentru pensionari. Dacă până acum pensionarii trebuiau să poarte asupra lor un cupon de pensie ca să facă dovada calităţii de pensionar, din 1 iulie ei vor face această dovadă cu ajutorul unui card special. 

Acţiunea pe care Tursib-ul o desfăşoară în prezent este distribuirea acestor carduri către aproximativ 38.000 de pensionari cu domiciliul în Sibiu, până în prezent fiind distribuite deja 18.000 de carduri, iar acţiunea va continua până la sfârşitul lunii iunie.Pensionarii sunt invitaţi la sediul Agenţiei Tursib de pe Calea Dumbrăvii 133-135, în perioada 5 mai – 30 iunie, de luni până vineri, între orele 7 şi 21 şi sâmbăta între orele 7 şi 15. Cardurile vor fi emise în baza cărţii sau a buletinului de identitate şi a ultimului cupon de pensie, solicitantul urmând să completeze şi o declaraţie pe proprie răspundere care poate fi găsită direct la Agenţia Tursib, dar şi la chioşcurile Tursib, sau poate fi tipărită de pe site-ul societăţii de transport public.

Cardul va fi revalidat lunar de către Tursib, în funcţie de situaţiile transmise de casele de pensii astfel că, pensionarii care îşi pierd dreptul la pensie vor înceta de asemenea să beneficieze şi de gratuitate pentru transportul public. Primăria Sibiu a alocat şi plătit Tursib în 2013 suma de 10.208.060 lei reprezentând contravaloarea gratuităţii acordate pensionarilor cu domiciliul în Sibiu.
Etichete:

Recomandam sa citesti si