fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Turneu de rugby pe Stadionul „Bebe Boboc”

Rugbiștii de la Clubul Sportiv Școlar Șoimii Sibiu vor susține, duminică, 13 noiembrie, o etapă importantă în Campionatul Național de Rugby în 7 U20. Suporterii sunt invitați să-i susțină în cele patru meciuri care se vor disputa, începând cu ora 11:00, pe stadionul ”Bebe Boboc” din Valea Aurie.

La turneul de duminică, vor participa cele mai bune echipe din țară, la categoria U20: LPS Focșani, CSA CSS Steaua București, CTDG ASCOV Pantelimon, LTTV Galați și CSS Șoimii Sibiu.
Prima etapă a campionatului a avut loc la Galați, unde CSS Șoimii Sibiu a obținut locul 4. Echipa sibiană a câștigat până în prezent un meci din 4 și își dorește să obțină, duminică, cel puțin locul 3. Obiectivul rugbiștilor sibieni este să câștige două meciuri.
Campionatul Național de Rugby în 7 U20 se va relua în primăvară, cu încă trei etape, una dintre ele fiind planificată să se desfășoare la Sibiu.

Antrenorii Răzvan Borcan și Călin Fugigi își doresc ca elevii lor să joace la echipa de seniori și să ajungă în lotul național de rugby. De asemenea, antrenorii CSȘ Șoimii Sibiu încearcă să aducă la Sibiu cât mai multe competiții. Turneul de duminică este cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu.

Lotul echipei CSȘ Soimii Sibiu U20: Andrei Borcea, Andrei Oprișor, Darius Lupoaica, Răzvan Donoiu, Ovidiu Hinsa, Ionuț Stroia, Darius Deac, Gabriel Șerban, Radu Berghesan, Ciprian Tarcea, cp. Dragoș Bucsav, Luis Morar, Raul Iliuț, Iulian Oancea, Robert Gherghel, Flavius Matei.
Preparator fizic: Geraldini Hustiuc.
Antrenori: Răzvan Borcan și Călin Fugigi.

Turneu de rugby pe Stadionul „Bebe Boboc”

Etichete:

Recomandam sa citesti si