fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură

Trupa sibiană Revolver își lansează primul album

Trupa sibiană Revolver își lansează primul album

Revolter” este titlul albumului de debut, ce va fi prezentat oficial vineri, 17 septembrie, începând cu ora 20, pe scena de pe lac din muzeul în aer liber ASTRA.

Materialul discografic conține opt piese-mesaj pentru tânăra generație și este gândit ca o „voce” prin care tinerii aleg să vorbească prin intermediul muzicii despre preocupările lor sau despre problemele cu care se confruntă.

Piesele incluse pe acest prim album vorbesc despre curajul de a te opune grupului majoritar („Sclav”), despre prima dezamăgire în dragoste („Tu”), despre conflictul dintre generații („Adu-ți aminte”) sau despre maturizare și creșterea respectului de sine („Trecut”).

Abia așteptăm să ieșim în fața publicului cu primul nostru album. Nici nu ne vine să credem că acest moment este atât de aproape”, spune Haris Mureșan, toboșarul trupei.

Înregistrările s-au realizat în studiourile Lee Music Production din Râmnicu Vâlcea, SNOG și Music Nation din Sibiu.

Albumul va fi disponibil în format digital pe cele mai importante platforme de streaming, dar și pe suport CD în ediție limitată și va fi prezentat publicului printr-un mini turneu ce va cuprinde trei orașe din țară: Sibiu, Cluj-Napoca și Timișoara.

Membrii trupei Revolver sunt Dragoș Rădulescu (15 ani, voce), Ștefan Marcu (15 ani, chitară, voce), David Neacșu (15 ani, chitară), Luca Barbu (15 ani, bass, keyboards, voce) și Haris Mureșan (16 ani, tobe). Trupa a fost înființată în 2016 și, deși sunt foarte tineri, cei cinci membri au acumulat deja experiențe valoroase urcând pe scena unor festivaluri de profil sau cântând în deschiderea unor trupe rock autohtone celebre.

Producția albumului și mini-turneul de promovare fac parte din proiectul #OurVoice – Revolve around our generation, un proiect finanțat de Administrația Fonfului Cultural Național prin Asociația Culturală Play.

Etichete:

Recomandam sa citesti si