fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Tribunalul Sibiu mai rămâne în sediul de pe Dumbrăvii

S-a prelungit termenul de închiriere al spațiului în care își desfășoară activitatea Tribunalul și Judecătoria Sibiu. Astfel, începând cu data de 20 mai 2019, cele două instanțe își vor continua activitatea în imobilul situat în municipiul Sibiu, Calea Dumbrăvii, nr. 30, până la data de 20 noiembrie 2019.

Ministerul Apărării Naţionale doreşte să amenajeze în clădirile respective Comandamentul NATO pentru Europa de Sud-Est, care va găzdui 800 de ofiţeri. Tribunalul Sibiu a inițiat din aprilie procedura de închiriere a unui imobil cu destinația de sediu administrativ pentru desfășurarea activităților Tribunalului Sibiu și Judecătoriei Sibiu. Dar aceasta încă nu s-a încheiat.

În vederea asigurării temporare a spațiilor necesare desfășurării în condiții corespunzătoare a activităților Tribunalului Sibiu și Judecătoriei Sibiu, Ministerul Apărării Naționale a fost de acord ca imobilele care au făcut obiectul Hotărârilor Guvernului nr. 380/2014 și nr. 801/2015, să mai găzduiască timp de maxim 6 luni cele două instituţii de justiţie.

La data de 19 mai 2019 încetează contractul iniţial prin care Ministerul de Justiție gestiona imobilelor preluate în administrare de la MApN.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si