fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Trenurile nu mai circulă între Ocna Sibiului și Loamneș

De la 1 iulie, până în 9 august, circulația feroviară între haltele Ocna Sibiului și Loamneș va fi întreruptă. CFR Infrastructură va executa lucrările de înlocuire totală a liniei de cale ferată pe această porțiune a secției de circulație Sibiu – Copșa Mică – Mediaș.

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători (SNTFC) – CFR Călători – SA va pune la dispoziția călătorilor 31 de autocare și autobuze care vor circula pe rutele Sibiu – Mediaș, Sibiu – Copșa Mică și Sibiu – Loamneș, precum și pe ruta Intersecție DJ 106B/107B – Hașag. ”Biletele pentru autobuzele de înlocuire se vor achiziționa din stațiile CFR, fie de la casele de bilete, fie online, de pe site-ul www.cfrcalatori.ro”, precizează compania.

Pe traseul Mediaș – Sibiu, autobuzele vor avea câte o stație în: Mediaș, Târnava, Copșa Mică, Axente Sever, Agârbiciu, Șeica Mare, Veseud, intersecție DJ 107B/106B, Băile Ocna Sibiului, Ocna Sibiului și două stații în Sibiu, ultima fiind la gară. Un alt traseu rutier este Hașag – Loamneș – Mândra – intersecție DJ 107B/106B.

Transportul de călători se va realiza zilnic, inclusiv sâmbăta și duminica.

Trenurile nu mai circulă între Ocna Sibiului și Loamneș

Etichete:

Recomandam sa citesti si