fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură Medias Timp Liber

Trei zile de Festival Medieval, la Mediaș. Strada Greweln se închide.

Zona Hanului Greweln va deveni, începând de mâine, scena Festivalului ”Mediaș, Cetate Medievală”. Timp de trei zile, medieșenii și oaspeții lor vor asista la demonstrații de luptă, dansuri și artă medievală, reconstituiri istorice, spectacole cu foc și concerte de muzică medievală. Pe platou se va amenaja și un târg de meșteșuguri specifice epocii evocate de festivalul ajuns la ediția cu numărul XIX.

Acces auto interzis

Pentru buna organizare și evitarea ambuteiajelor, Comisia de Avizare a Adunărilor Publice din cadrul Primăriei Mediaș a decis restricționarea traficului rutier pe strada Greweln, pe porțiunea dintre fostul ACR și Hanul Greweln. Excepție vor face cu riveranii organizatorii festivalului și artiștii.

Circulația auto va fi interzisă după următorul program: vineri, 7 iulie, în intervalul orar 13:00 – 22:00, și sâmbătă și duminică, între orele 11:00 – 23:00.

Transport cu microbuzul Meditur

Accesul spre zona de desfășurare a festivalului va fi asigurat de microbuzul pus la dispoziție de operatorul de transport Meditur, care va circula la interval de 30 de minute, după următorul program:

– Vineri, 7 iulie: prima plecare la ora 13:00, de la ACR, și ultima plecare de la Han Greweln la ora 21:45

– Sâmbătă, 8 iulie: prima plecare la ora 11:00, de la ACR, și ultima plecare de la Han Greweln la ora 22:45

– Duminică, 9 iulie: prima plecare la ora 11:00, de la ACR, și ultima plecare de la Han Greweln la ora 21:45

Etichete: