fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Trei șoferi, prinși cu alcoolemie la „bord”

Trei șoferi, prinși cu alcoolemie la „bord”

Sâmbătă, 23 ianuarie, în jurul orei 09:00, în orașul Avrig, un localnic în vârstă de 55 de ani, a condus un autoturism pe strada Mihai Viteazu, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu o alveolă.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind ulterior însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Duminică, 24 ianuarie, în jurul orei 21:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Aleea Artileriștilor de către un localnic în vârstă de 57 de ani.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind ulterior însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

De asemenea, 24 ianuarie, în jurul orei 21:15, tot în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului de Ordine Publică Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Anul 1848 de către un localnic în vârstă de 62 de ani.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și în acest caz s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro

Etichete:

Recomandam sa citesti si