fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

Trei medalii de bronz la Olimpiada Națională de Matematică

Trei dintre cei șapte elevi sibieni calificați la etapa națională a Olimpiadei de Matematică au reușit să urce pe podium. Au obținut medalii de bronz: Carla Lăzăroaie (clasa a VII-a, Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr”– prof. Anuța-Steliana Mărginean), Ioan-Daniel Bischin (clasa a XI-a, Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” Sibiu – prof. Doriana-Georgeta Dorca, prof. Monica Stroe, prof. Maria-Cătălina Rebegel) și Tudor-Alexandru Oancea (clasa a XII-a, Colegiul Național ”Samuel von Brukenthal” Sibiu – prof. Maria-Cătălina Rebegel).

„Felicit deopotrivă elevii calificați la națională, indiferent de rezultatul lor, și pe profesorii care i-au pregătit, atât la clasă cât și în cadrul activităților organizate de Centrul Județean de Excelență Sibiu, și nu în ultimul rând pe părinții care îi susțin. Sunt mândră de cei trei elevi care aduc bronzul la Sibiu”, a transmis Monica Stroe, inspectorul școlar pentru matematică al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.

La Olimpiada Națională de Lingvistică „Solomon Marcus”, reprezentantul Sibiului a înregistrat o performanță. Tudor Giurca, elev în clasa a VII-a la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu, a obținut Mențiune.

Trei medalii de bronz la Olimpiada Națională de Matematică

Etichete:

Recomandam sa citesti si