fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Trei dosare penale, pentru alcool la volan sau circulație fără permis de conducere

Trei dosare penale, pentru alcool la volan sau circulație fără permis de conducere

Sâmbătă, 6 februarie, în jurul orei 20:00, polițiștii rutieri au oprit în vederea aplicării măsurilor legale un autoturism al cărui conducător a fost surprins de aparatul radar circulând cu viteza de 107 km/h pe Calea Șurii Mici din municipiul Sibiu.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că la volan se află un sibian în vârstă de 37 de ani, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză, pe numele șoferului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

 

La data de 6 februarie, în jurul orei 21:00, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 106A, Păltiniș – Sibiu, un sibian în vârstă de 39 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara carosabilului.

Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

Polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 7 februarie, în jurul orei 00:30, pe raza comunei  Păuca, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 36 de ani în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.

Mai mult decât atât, testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

În cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro

Etichete:

Recomandam sa citesti si