fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Trei cadre militare din cadrul AFT Sibiu au trecut în rezervă

Trei cadre militare din cadrul AFT Sibiu au trecut în rezervă
În această dimineață, la sediul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, într- un cadru festiv restrâns, a avut loc ceremonia de trecere în rezervă a col. Artur Cristian Voica, plt.adj.pr. Ion Ișfan și a plt.adj.pr. Mioara Cioran.
Colonelul Artur Cristian Voica este unul dintre angajații AFT Sibiu care de astăzi a rămas în rezervă. „Acum, la finalul carierei militare, îi mulțumim încă o dată pentru perseverenţa şi dăruirea pe care le-a manifestat în îndeplinirea misiunilor care i-au fost încredinţate de-a lungul profesiei, și în ultimii patru ani în domeniul resurselor umane. Ne bucurăm că am avut onoarea să vă avem în rândul nostru! Vă urăm să aveți parte de multă sănătate și fericire alături de cei dragi! Semper Una!”, transmit reprezentanții AFT Sibiu.
Trei cadre militare din cadrul AFT Sibiu au trecut în rezervă
col. Artur Cristian Voica
După o carieră militară dedicată muzicii militare, dintre care 14 ani în Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, plt.adj.pr. Ion Ișfan începe de astăzi o nouă etapă a vieții, cea de cadru militar în rezervă. Cu acest prilej a primit, în semn de consideraţie din partea rectorului instituției, diploma de merit pentru perseverenţa şi dăruirea pe care le-a manifestat în îndeplinirea misiunilor care i-au fost încredinţate de-a lungul carierei. „Vă urăm să aveți parte de multă sănătate și fericire alături de cei dragi!”, este mesajul reprezentanților Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.
Trei cadre militare din cadrul AFT Sibiu au trecut în rezervă
plt.adj.pr. Ion Ișfan
Astăzi, 28 aprilie, pentru plt.adj.pr. Mioara Cioran a fost o zi încărcată de emoție, fiind ultima sa zi alături de colegii din Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, de mâine începând o nouă etapă a vieții, cea de cadru militar în rezervă. Cu acest prilej a primit, în semn de consideraţie din partea rectorului instituției, diploma de merit pentru perseverenţa şi dăruirea pe care le-a manifestat în îndeplinirea misiunilor care i-au fost încredinţate de-a lungul carierei de peste 30 de ani, dintre care 24 în Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.
 cadre militare
plt.adj.pr. Mioara Cioran
Etichete:

Recomandam sa citesti si