fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie Judet

Trei agnițeni au creat iBAC | Aplicația conține materiale pentru Bacalaureat

Wynton Marsalis și ”Jazz at Lincoln Center Orchestra”, pentru prima dată în Sibiu

Aplicația iBac, realizată de agnițenii Oliu Radu Tudor, Oliu Ioana Daniela și Christian Bogdan Ursu vine în ajutorul celor care vor susține examenul de bacalaureat. Aceasta conține o serie de sinteze și materiale structurate schematic de către profesori din care se poate învață mai ușor pentru și este gratuită. Tinerii care au creat-o au prezentat-o în cadrul emisiunii iLikeIT.

„Agnițenii noștrii: Oliu Radu Tudor, Oliu Ioana Daniela și Christian Bogdan Ursu, din dorința de a ajuta elevii care se pregătesc pentru examenul de bacalaureat, au creat aplicația iBAC , o aplicație de succes care vine în sprijinul acestora. Ne mândrim cu voi și vă felicit în numele agnițenilor!”, a spus Schiau Gull Alin Ciprian, primarul Orașului Agnita.

Oliu Radu: „E o versiune nouă, prima versiune am făcut-o ca să ajut elevii și pe mine în primul rând, am făcut-o în clasa a 12-a am văzut că a prins la public, a ajuns la 90.000 de descărcări, și am zis, ok, trebuie să fac o versiune mai bună. La versiunea aceasta am lucrat două săptămâni, am 2 materii deocamdată, am limba română. Pe viitor, geografie, logică, matematică, da, și istorie, biologie. De exemplu, la română are și audio, a înregistrat mama celui mai bun prieten.”

Oliu Ioana: Am contactat mai mulți profesori, profesori care ne-au ajutat pe noi și de la care a înțeles noi cel mai bine, pentru că asta am, vrut să facem, să arătăm publicului un mod cât mai ușor de a învăța, și atâta timp cât noi am înțeles de la domnii profesori, am reușit să punem în aplicație…”

Etichete:

Recomandam sa citesti si

Leave a Comment