fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Trecerile la nivel cu calea ferată, în atenția polițiștilor

Vineri, 18 martie a.c., polițiștii sibieni  au desfășurat  ample acțiuni pentru prevenirea evenimentelor rutiere care se petrec în zona trecerilor la nivel cu calea ferată din Judeţul Sibiu.

 

16 treceri la nivel cu calea ferată au fost monitorizate în cadrul acțiunilor la care au participat 28 de polițiști din structurile de poliție rutieră și ordine publică din cadrul I.P.J. Sibiu.

 

Acțiunea a avut ca scop conştientizarea de către participanţii la traficul rutier, în principal a conducătorilor auto, cu privire la riscurile la care se expun prin nerespectarea semnalizării rutiere şi a obligaţiilor care le revin în zona trecerilor la nivel cu calea ferată, pentru prevenirea producerii acestor evenimente.

 

În urma activităților desfășurate de către polițiștii sibieni au fost aplicate 48 de sancțiuni contravenționale în zona trecerilor la nivel cu calea ferată, din care 2 pentru neoprirea la trecerea la nivel cu calea ferată. Totodată, au fost ridicate în vederea suspendării 4 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare a fost retrase.

Etichete: