fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Traseu de drumeţie refăcut de studenţi ai ULBS

studenţi ULBS în Anii Drumeţiei

Mai mulţi studenţi ai Universității „Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS) au participat recent la refacerea unui traseu de drumeţie din zona Cisnădie, activitate din cadrul Programului „Anii Drumeţiei” al Consiliului Judeţean Sibiu. Activitate a fost posibilă prin parteneriatul încheiat anul trecut între Consiliul Județean Sibiu și Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu. Studenții sunt de la Facultatea de Ştiinţe, specializările Expertiza și Managementul Sistemelor Ecologice, Matematică – Informatică și Informatică, conform unui comunicat al echipei „Anii Drumeţiei”.

Studenții însoțiți de echipa tehnică a Programului „Anii Drumeției” au participat inițial la un instructaj de protecție a muncii, după care au fost fost instruiți pentru a reface marcaje de orientare turistică și asistați de-a lungul întregului proces.

„Parteneriatul cu Universitatea Lucian Blaga din Sibiu nu se limitează doar la activități educaționale sau programe profesionale, ci și la un sprijin valoros pe unul dintre cele mai frumoase proiecte demarate de noi – Anii Drumeției. Le mulțumesc tuturor celor care au participat și care au înțeles cât de importantă este pentru acest program partea de întreținere a traseelor. Sper că le-a făcut plăcere această activitate și îi așteptăm și la drumeție” a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Comunicatul integral poate fi accesat aici.

Etichete:

Recomandam sa citesti si