fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

Trasele şcolare Tursib vor circula din nou de luni, 5 septembrie 2022

tursib calea dumbravii

Ȋncepând cu data de 5 septembrie 2022, odată cu ȋnceperea şcolii, Tursib va relua circulaţia pe traseele destinate transportului elevilor.

Obiectivele principale ale acestui proiect sunt reducerea congestiei din traficul rutier în zona centrală a oraşului, creşterea siguranţei şi accesibilităţii în privinţa transportului public în ceea ce priveşte elevii din municipiul Sibiu, precum şi scurtarea timpului de călătorie al elevilor, la orele de intrare / ieşire de la şcoală.

Cele opt trasee şcolare sunt:

Traseul E 1 – Magnolia – Scoala Gimnaziala ” Regina Maria – Colegiul National “O.Goga”
Traseul E 2 – Viile Sibiului – Scoala Gimnaziala ” Regina Maria – Colegiul National “O.Goga”
Traseul E 3 – Cartierul Tineretului -Colegiul National “O.Goga” – Scoala Gimnaziala ” Regina Maria
Traseul E 4 – Gusterita – Scoala Gimnaziala ” Regina Maria – Colegiul National “O.Goga”
Traseul E 5 – Broscarie – Colegiul National “O.Goga”- Scoala Gimnaziala ” Regina Maria
Traseul E 6 – Ciresica- Scoala Gimnaziala ” Regina Maria – Colegiul National “O.Goga”
Traseul E 7 – Statia Lamaitei – Colegiul National “O.Goga” – Scoala Gimnaziala ” Regina Maria
Traseul E 8 – Zavoi – Scoala Gimnaziala ” Regina Maria – Colegiul National “O.Goga”

Elevii pot de asemenea să utilizeze pentru a merge la şcoală şi celelalte trasee Tursib. Itinerariile şi orarele de transport pentru toate rutele, inclusiv cele şcolare, le puteţi găsi începând de săptămâna viitoare pe site-ul Tursib, precum şi pe afişajele din staţiile de autobuz

Precizăm de asemenea faptul că toţi elevii beneficiază de gratuitate la transportul public ȊN BAZA UNUI CARD TURSIB ACTIVAT PENTRU ANUL ŞCOLAR 2022-2023.

Pentru toţi elevii care au avut abonament gratuit cel puţin o lună ȋn anul şcolar trecut şi au avut carduri vechi (cu poză), Tursib a emis automat carduri noi care au fost transmise secretariatelor instituţiilor de ȋnvăţământ la care elevul a fost ȋnscris ȋn anul şcolar trecut.

Vă rugăm pe toţi cei care ȋncă nu le-aţi ridicat de la secretariatele şcolilor să o faceţi odată cu ȋnceperea şcolii.

Toţi cei care au intrat ȋn posesia cardurilor noi dar nu au făcut solicitarea de activare a gratuităţii pentru anul şcolar 2022-2023, sunt rugaţi să intre pe site-ul Tursib la capitolul Abonamente gratuite elevi şi să completeze online cererea. Cardurile vor fi activate automat ȋn sistem.

Ȋn cazul ȋn care nu deţin card Tursib, vă rugăm să intraţi de asemenea pe site la acelaşi capitol “Abonamente gratuite elevi”. Aici va trebui să completaţi o cerere şi să ataşaţi actele necesare, iar cardul va fi emis şi transmis căte secretariatul instituţiei de învăţământ unde este înscris posesorul cardului, de unde va putea fi ridicat.

Dacă din diverse motive nu puteţi accesa varianta online, colegele noastre de la toate punctele de vânzare Tursib vă vor putea ajuta.

Dorim tuturor elevilor succes ȋn noul an şcolar !

Etichete:

Recomandam sa citesti si