fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Traseele Tursib 16, 113 și 116, afectate de lucrări la reţeaua de canalizare

Traseele Tursib 16, 113 și 116, afectate de lucrări la reţeaua de canalizare

Vineri, 02.10.2020, începând cu ora 12:00, se închide circulaţia pe strada Maramureşului, de la intersecţia cu Șoseaua Alba Iulia şi până la intersecţia cu Strada D. Cantemir, pentru lucrări la reţeaua de canalizare. De asemenea, pe strada Moldovei, în dreptul pasajului, se va înfiinţa provizoriu câte o staţie de autobuz pe fiecare sens de circulaţie. Termenul de finalizare a  lucrărilor este estimat pentru data de duminică, 04.10.2020 ora 20:00.

Pe perioada lucrărilor, autobuzele TURSIB, vor circula deviat astfel: 

  • Pe traseele 16, 113 şi 116:

în sensul de mers spre Valea Aurie, se va circula : Șos.Alba Iulia –  Str.V. Cârlova – Str. Transilvaniei – Str. Moldovei – Str. Cristianului

Autobuzele nu vor mai putea ajunge în staţiile : “Maramureşului”,  “Bârsei”, dar vor opri în staţiile “Penny”, “Transilvaniei”, “Moldovei”.

  • în sensul de mers spre Kaufland (Șos.Alba Iulia), se va circula: Calea Poplăcii – Str. Cristianului – Str Moldovei – Str. Transilvaniei – V Cârlova – Șos.Alba Iulia – Giratoriu Alba Iulia cu Morilor – Șos. Alba Iulia – Kaufland (Șos. Alba Iulia)

Autobuzele nu vor mai putea ajunge în staţiile : “Haţegului” şi “Biserica Ştrand”, dar vor opri în staţiile “Moldovei” şi “Kaufland 1”.

 

  • Pe traseul 17 :

  • în sensul de mers spre Ştrand 2, se va circula: Alba Iulia –  V. Cârlova – Str. Transilvaniei – Str. Moldovei – Str. Cristianului – Str. D. Cantemir

Autobuzele nu vor mai putea ajunge în staţiile : “Ştrand 2”, “Maramureşului”, “Bârsei”, dar vor opri în staţiile “Transilvaniei”, “Moldovei”.

  • în sensul de mers spre Cartierul Reşita, se va circula:  Cristianului – Str Moldovei – Str. Transilvaniei, – b-dul Victoriei

Autobuzele nu vor mai putea ajunge în staţiile :  “Haţegului”, “Biserica Ştrand”, “Ştrand 1” şi “Transilvaniei” dar vor opri în staţia “Moldovei” Apelăm la înţelegerea călătorilor în cazul apariţiei unor întârzieri faţă de programul de circulaţie.                          

Etichete: