fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

“Transylvania meets Business People”, la Sibiu

Sibiul va găzdui, în 5 octombrie, primul eveniment Business People al anului. O zi plină de inspirație, networking și expertiză, dedicată dezvoltării echipelor, construirii de parteneriate și explorării potențialului inteligenței artificiale în contextul afacerilor. Speakerii invitați vor dezbate o gamă variată de domenii: leadership, inovație tehnologică, vânzări, financiar, impactul noilor modificări fiscale, juridic ș.a.

La cea de-a II-a ediție a evenimentului “Transylvania meets Business People” vor fi prezenți peste 15 speakeri profesioniști, care vor aborda subiecte de interes, având la bază experiența și succesul. Vor fi sesiuni prin care participanții îsi pot consolida cunoștințele și conexiunile în business.

”Pe lângă reîntoarcerea unor speakeri care au împărțit cu noi din experiența și cunoștințele lor anul trecut, am adăugat pe listă nume noi, care vor aduce plus valoare în panel-urile și sesiunile pe care le vor avea”, anunță organizatorii.

De ce să participi la eveniment?

Nivelul de dezvoltare a unui business sau a unei cariere depinde în mod direct de nivelul de dezvoltare al celui care le conduce. Participanții vor avea oportunitatea să își completeze arsenalul de strategii și resurse necesare atingerii obiectivelor lor.

În fiecare an, prin conceptul BusinessPeople, ne dorim să creem un context propice pentru creșterea personală și profesională a specialiștilor și antreprenorilor din toate colțurile țării.

Informații despre eveniment:

Sibiu – 05 Octombrie – Hotel Ramada

Biletele sunt disponibile pe site-ul:

https://transylvania.businesspeople.events/

Email: contact@businesspeople.events

Viorica Moldovanu, persoana de contact pentru bilete

Tel: 0773 376 892

Pagina de facebook:

https://www.facebook.com/meetbusinesspeople

"Transylvania meets Business People", la Sibiu