fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Transilvania IT Forum la Sibiu

În perioada 21-22 Mai 2015 va avea loc  evenimentul  “Transilvania IT Forum”  care se va desfăşura la Sibiu (Paltiniş, Hotel “HOHE RINNE”).

Profesionişti din domeniul IT vor fi prezenţi la cea de-a doua ediţie Transilvania IT Forum 2015, în perioada 21-22 Mai, Hotel HoheRinne – Paltiniş. Pentru al doilea an consecutiv, TOP TECH organizează acest eveniment în parteneriat cu cele mai cunoscute branduri la nivel internaţional: XEROX , HP, CISCO, TOSHIBA, DELL, EPSON, VMWARE, ZTE, DACORA PRINT, FORTINET, BACHMANN şi îşi propune să aducă în atenţia comunităţii IT din Transilvania cele mai noi tehnologii şi soluţii de business din domeniu. “Inovaţie şi beneficii pentru mediul de birou”, “Soluţii de gestionare a documentelor printate “, “Tendinţe în evoluţia sistemelor IT” sunt doar câteva din subiectele abordate de producătorii IT în cadrul forumului. Pentru 2015, agenda evenimentului cuprinde pe lângă prezentările partenerilor prezenţi şi sesiunile demo, unde vor fi prezentate de către specialiştii invitaţi, echipamente şi tehnologii de ultima generaţie.
Din anul 2014,TOP TECH a deschis seria evenimentelor Transilvania IT Forum, evenimente dedicate profesionistilor din domeniulIT si managerilor de companii din sistemul privat si cel de stat.
TOP TECH este o companie privata cu capital integral romanesc, fondată în 1992, dispune de sedii în Deva, Sibiu, Mediaş, Timisoara, Alba Iulia si Cluj-Napoca şi este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT şi de sisteme tehnice de securitate din Transilvania. TOP TECH asigura o gama larga de servicii: suport tehnic si comercial pre- si post-vanzare, audit si consultanta pentru definirea solutiilor optime, servicii de instalare, intretinere si reparatii echipamente, instruire operatori, service cu diferite optiuni de contract in garantie si post-garantie: carry-in (uzual) sau on-site (pebaza de contract), diverse facilităţi financiare.

Etichete: