fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica Sibiu

Transferul deceniului: Viceprimarul Corina Bokor s-a înscris în PSD

Corina Bokor, viceprimar al municipiului Sibiu vreme de 10 ani, din partea FDGR, a ales să se alăture echipei PSD, a anunțat Bogdan Trif, președintele organizației județene, pe pagina sa de facebook.

”Este o onoare pentru mine să mă alătur unei echipe foarte dinamice și dornice să dezvolte Sibiul! Am fost și sunt o persoană implicată. Am văzut aceeași implicare și la colegii social-democrați și de aceea am decis să mă alătur tinerei echipe a PSD Sibiu. În cei 12 ani în care am fost consilier local și viceprimar al municipiului Sibiu am muncit și mi-am dat toată silința pentru a realiza proiecte importante pentru sibieni. Doresc să-mi împărtășesc experiența cu colegii social-democrați, să pun la dispoziția echipei din care fac parte toată experiența dobândită în cariera mea, astfel încât să-mi duc proiectele la bun sfârșit și să realizăm împreună noi proiecte, pe care sibienii le așteaptă de la aleșii locali”, spune Corina Bokor.

”Mă bucur că doamna viceprimar a ales să se alăture echipei noastre! Împreună, vom deveni mai puternici, iar experiența sa în administrația publică locală cu siguranță va fi folosită în beneficiul sibienilor, de către echipa social-democrată”, transmite Bogdan Trif.

Viceprimarul Corina Bokor are în subordine, la Primăria Sibiu, Serviciul pentru Situații de Urgență și șapte servicii publice Serviciul Public Salubrizare, Protecția Mediului și Administrarea Domeniului Public, Baia Populară, Serviciul Public Administrare Baze Sportive și de Agrement, Serviciul Public pentru Administrarea Cimitirului Municipal, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Teatrul Național ”Radu Stanca” și Teatrul ”Gong”.

Transferul deceniului: Viceprimarul Corina Bokor s-a înscris în PSD Transferul deceniului: Viceprimarul Corina Bokor s-a înscris în PSD Transferul deceniului: Viceprimarul Corina Bokor s-a înscris în PSD

Etichete:

Recomandam sa citesti si

Leave a Comment