fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Trafic reluat pe DN 7. Trei morți după o coliziune frontală între un autoturism și un TIR

Traficul rutier este blocat pe DN 7, la limita de județ cu Vâlcea, după ce un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR.

Din păcate, toți pasagerii mașinii au decedat. Este vorba despre doi adulți și un copil, ei prezentând leziuni incompatibile cu viața.

Saj Sibiu a trimis de urgenta un echipaj de tip B pe DN7 la limita de județ cu VL ,la un accident rutier.
Un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR.La intervenție se deplaseaza și forte ISU. La sosirea echipajelor la fata locului ,din păcate toți pasagerii erau decedați, doi adulti si un copil ,ei prezentând leziuni incompatibile cu viata“, transmit reprezentanții SAJ Sibiu.

Accident rutier deosebit de grav pe Valea Oltului, DN 7, km. 240+100, la limita cu județul Vâlcea, trafic blocat total. Este vorba despre o coliziune frontală între un ansamblu TIR și un autoturism.

A pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontala cu un ansamblu tir

Din primele cercetari efectuate reiese ca soferul unui autoturism condus spre Valcea, din cauze care urmeaza a fi stabilite, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu un ansamblu tir condus spre Sibiu. Din pacate, impactul a dus la decesul celor trei ocupanti ai turismului, conducator auto de 34 de ani, sotia acestuia, 31 de ani si fiul acestora, 1 an si 3 luni, din jud. Alba. Ansamblul tir era condus de catre un barbat in varsta de 45 de ani, din jud. Dambovita. Cercetarile continua in vederea stabilirii cauzei producerii accidentului. Trafic blocat total“, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Traficul este blocat total în continuare.

UPDATE, ora 13:45: Traficul rutier a fost reluat în ambele sensuri.

Etichete:

Recomandam sa citesti si