fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură

TOXICOMĂ la ESTE Filmul de Miercuri

ESTE Filmul de Miercuri prezintă noul film al lui Herendi Gábor, TOXICOMĂ, ce are la bază cartea autobiografică cu același titlu de Szabó Győző, o carte despre confruntarea, apoi împrietenirea celor două personaje principale, și anume masculul alfa dependent de droguri și psihiatrul care face pe Dumnezeu.

 

Proiecția va avea loc miercuri, 23 februarie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural “Ion Besoiu”.

 

Sinopsis:

 

Filmul urmărește cei mai dificili ani al actorului dependent de droguri și întâlnirea lui cu psihiatrul Imre Csernus, cu care dezvoltă o relație neobișnuită, bazată pe o luptă dură între ego-uri. Ambii își parcurg drumul propriu și învață ceva despre celălalt, influențând și propria viață în mai bine. Cele două personaje principale luptă unul contra celuilalt, dar la un anumit punct sunt nevoiți să recunoască faptul că numai împreună pot avansa și există ceva în care numai din partea celuilalt poate veni ajutorul.

 

Rating: IM18 – Interzis minorilor sub 18 ani.

 

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook (https://eventbook.ro/film/bilete-toxicoma-este-filmul-de-miercuri) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

 

 

Acest eveniment este organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”.

Etichete:

Recomandam sa citesti si