fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Tot mai mulți șoferi se urcă băuți la volan dar sunt prinși de poliție

Tot mai mulți șoferi se urcă băuți la volan dar sunt prinși de poliție Tot mai mulți șoferi se urcă băuți la volan și conduc pe drumurile publice din județul Sibiu însă nu sunt conștienți de pericolul pe care îl reprezintă pentru ei și pentru ceilalți participanți la trafic. Poliția însă este promtă și organizează periodic controale pentru depistarea și sancționarea acestora.

La data de 29 mai a.c., în jurul orei 09,20, pe DN 1, în zona localității Șelimbăr, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Șelimbăr.

În urma testării alcoolscopice a șoferului a rezultat o concentrație de 1.18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 01,00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit un autoturism condus pe strada Nicolae Teclu de către un sibian în vârstă de 28 de ani.

Ca urmare a verificărilor efectuate s-a constatat că sibianul nu deține permis de conducere,iar la testarea sa alcoolscopică a rezultat o concentrație de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

În aceeași noapte, în jurul orei 03,30, tot pe strada Nicolae Teclu, polițiștii rutieri au identificat un alt șofer aflat sub influența alcoolului.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 35 de ani, din localitatea Șelimbăr, a cărui concentrație de alcool pur în aerul expirat, înregistrată de aparatul etilotest, a fost de 0,45 mg/l.

Și în acest caz s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.”

Etichete:

Recomandam sa citesti si