fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

Toate serviciile de evidenţă a persoanelor sunt deschise în 8 și 9 iunie

Sibienii care au cartea de identitate expirată sau au pierdut-o își pot face alta în acest week-end. Cele 21 de servicii publice comunitare locale de evidenţă a persoanelor din județul Sibiu, precum și Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Sibiu, vor fi deschise în 8 și 9 iunie.

Programul special de lucru a fost stabilit pentru ”asigurarea cadrului necesar derulării în condiţii optime a procesului electoral din data de 09.06.2024, dar şi pentru a veni în sprijinul alegătorilor care nu mai dețin un act de identitate ori a celor ale căror acte de identitate au termenul de valabilitate expirat”, precizează Florin-Ioan Muntean, directorul executiv al DJEP Sibiu.

Programul de lucru

Sâmbătă, 8 iunie, între orele 08:00 – 16:00, cele 21 de servicii locale vor primi și soluționa cereri pentru eliberarea actului de identitate, cu preponderență, cele ca urmare a expirării ori pierderii/furtului actului de identitate deținut, concomitent cu înmânarea actelor de identitate produse în perioada anterioară.

Duminică, 09.06.2024, între orele 07:00 – 14:00, cele 21 de servicii locale vor primi și soluționa cereri pentru eliberarea actului de identitate, cu preponderență, cele ca urmare a expirării ori pierderii/furtului actului de identitate deținut, concomitent cu înmânarea actelor de identitate produse în perioada anterioară. În intervalul orar 14:00 – 22:00, se vor înmâna actele de identitate solicitanților lor, fără a se mai putea depune cereri pentru eliberarea unor noi cărți de identitate (care să fie soluţionate în aceeaşi zi), în cazul serviciilor de profil aflate la distanță semnificativă de municipiul reședință de județ.

La Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Sibiu, cu sediul în Sibiu, str. Câmpului, nr. 14, în ziua de duminică, 9 iunie, în intervalul orar 14:00 – 19:00, se pot depune cereri pentru eliberarea actului de identitate (pentru cazurile în care acestea pot fi soluţionate de DJEP Sibiu), urmând ca, până la încheierea activității, respectiv ora 22:00, să fie eliberate actele de identitate personalizate titularilor acestora.

Cele 21 de servicii publice comunitare locale de evidenţă a persoanelor din județ sunt în: Sibiu, Mediaș, Agnita, Avrig, Cisnădie, Copșa Mică, Dumbrăveni, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului, Săliște, Tălmaciu, Axente Sever, Bazna, Dârlos, Laslea, Orlat, Slimnic, Șelimbăr, Șura Mare, Șura Mică și Turnu Roşu.

 

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si

Leave a Comment