fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură

TNRS: Spectacolele lunii noiembrie. Sâmbătă și duminică, reprezentațiile încep de la ora 17

Spectacolele lunii noiembrie la TNRS. Sâmbăta și duminica, reprezentațiile încep la ora 17:00!

 Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu (TNRS) oferă publicului, în luna noiembrie, un program bogat, care cuprinde 19 reprezentații, dar și variat, astfel încât iubitorii de teatru să se poată bucura de spectacole pe gustul lor.

Din luna noiembrie, reprezentațiile programate în zilele de sâmbătă și duminică vor începe la ora 17:00.

„Pentru a veni în întâmpinarea tuturor spectatorilor și pentru a oferi șansa tinerilor, elevilor și publicului din alte localități să vină să vadă spectacolele Teatrului Național, încă din primăvara acestui an am programat reprezentațiile duminica de la ora 17:00. Acum, am decis să procedăm la fel și cu reprezentațiile din zilele de sâmbătă pentru ca în week-end-uri să jucăm doar de la ora 17:00. Facem acest lucru pentru a  ușura accesul publicului, dar și pentru că ne dorim să reducem consumul de energie electrică și termică”, a declarat Constantin Chiriac, directorul general al TNRS și președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Biletele pentru spectacolele TNRS pot fi achiziţionate online, pe site-ul www.tnrs.ro, şi de la Agenţia Teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu nr. 17.

TNRS: Spectacolele lunii noiembrie. Sâmbătă și duminică, reprezentațiile încep de la ora 17

Etichete:

Recomandam sa citesti si